WIJ HELPEN U OM

UW DROOM TE REALISEREN

ONZE KWALITEITSNORM IS UW KWALITEITSWONING!

Bouwbedrijf Vissers is lid van Bouwend Nederland en BOUWGARANT. (Bouwgarant wordt aanbevolen door de Vereniging Eigen Huis). Verder zijn we in het bezit van het certificaat inbraakpreventie volgens het Politiekeurmerk. We hebben een doorlopende C.A.R. verzekering om eventuele calamiteiten te ondervangen en uiteraard hebben we een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Onze werknemers zijn allen goed geschoold, in het bezit van de diploma’s V.C.A.1 en bedrijfshulpverlening en volgen de nodige bijscholingscursussen. We werken samen met gekwalificeerde onderaannemers en toeleveranciers. Verder hebben we een uitvoeringscontract van de Vereniging Eigen Huis. Ook werken we samen met Vissers ZwembadenVissers Onderhoudsbedrijf en Energiebespaarwinkel Den Bosch.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek, waarin we u graag adviseren en een vrijblijvende offerte uit willen brengen.

VERBOUW

Onder verbouwen verstaan we het intern, of extern aanpassen van een bedrijfs- of woonpand zonder dat er een stuk aangebouwd wordt. Verbouwingen zijn werkzaamheden die we zeer frequent uitvoeren, waardoor we ons wel expert durven noemen.

UITBREIDING

Onder uitbreidingen verstaan we het uitbreiden van een bedrijfs- of woonpand door middel van een aanbouw en/of verlenging. Naar grote tevredenheid van alle opdrachtgevers hebben we al vele uitbreidingen en/of verlengingen mogen verwezenlijken.

RENOVATIE

Renovatie betekent letterlijk: Het weer bewoonbaar maken van een huis of stadswijk door een ingrijpende verbouwing. Dankzij onze expertise, onze gespecialiseerde medewerkers en onze vakkundigheid, maken we van niets weer iets geweldigs.

NIEUWBOUW

Ook voor complete nieuwbouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een bedrijfspand, een rij woningen, een tweekapper, een bungalow of een riante villa betreft. Bouwbedrijf Vissers staat altijd voor u klaar.

Projecten

Hier hebben we ons als bedrijf afgelopen tijd mee bezig gehouden…

Contact

Bouwbedrijf Vissers
Zilverenberg 37a
5234 GL ‘s-Hertogenbosch

Tel: 073 594 29 62
Mob: 06-50503448

Email: info@bouwbedrijfvissers.nl