OVER ONS

Bouwen zit in ons bloed

ONZE KWALITEITSNORM IS UW KWALITEITSWONING!

Bouwbedrijf Vissers is lid van Bouwend Nederland en BOUWGARANT. (Bouwgarant wordt aanbevolen door de Vereniging Eigen Huis). Verder zijn we in het bezit van het certificaat inbraakpreventie volgens het Politiekeurmerk. We hebben een doorlopende C.A.R. verzekering om eventuele calamiteiten te ondervangen en uiteraard hebben we een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Onze werknemers zijn allen goed geschoold, in het bezit van de diploma’s V.C.A.1 en bedrijfshulpverlening en volgen de nodige bijscholingscursussen. We werken samen met gekwalificeerde onderaannemers en toeleveranciers. Verder hebben we een uitvoeringscontract van de Vereniging Eigen Huis. Ook werken we samen met Vissers ZwembadenVissers Onderhoudsbedrijf en Energiebespaarwinkel Den Bosch.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek, waarin we u graag adviseren en een vrijblijvende offerte uit willen brengen.

Wij bestaan al sinds 1990

Bouwbedrijf Vissers is al sinds 1990 bezig om de omgeving van ‘s-Hertogenbosch te voorzien van kwaliteit in de bouw. Door ons enkel te begeven rondom deze mooie Brabantse stad kunnen wij klanten snel voorzien van service.